Tyskland/Berlin

+45 50 4000 20

Skal du flytte til eller fra Tyskland?

Vi udfører ca. 20 flytninger i Europa om måneden, hvor Berlin er en af byerne vi ofte flytter til/fra for vores kunder. Vi modtager løbende mange henvendelser også ang. mindre opgaver og samler sammen til en tur hver måned. Derfor skal du også være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få flyttet enkelte møbler eksempelvis.

Flytte til Berlin

Skal du flytte til Berlin? Er du klar til at drage afsted mod muren og Kurfürstendamm? I så fald kan vi hjælpe dig med at få dine ejendele frem. Vi bistår danskere med at flytte til Berlin.

Vores nærværende flyttefolk tager sig godt af dine varer, når de skal krydse grænsen sydpå. Vi kan med garanti sige, at alle dine ejendele kommer sikkert frem, når du står overfor at skulle flytte til Berlin. Vi udfører cirka tyve flytninger i hele Europa, og Berlin er en af de byer, vi flytter mest til og fra for vores kunder.

Vi organiserer alle henvendelser, der drejer sig om at flytte til Berlin og planlægger en enkelt flyttedag hver måned. På den måde kan vi effektivisere og samtidig passe på miljøet. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du skal flytte til Berlin, så vi sammen kan planlægge og give et tilbud.

Det vigtigste for os er at yde den bedste service, vi kan.

Flytte til Hamborg

Skal du flytte til Hamborg, hjælper vi dig gerne. Hos Athene Flyttefirma hjælper vi dig med at flytte til Hamborg, så du kan komme godt afsted. Vi er ofte i Hamborg, og hvad enten du skal flytte til eller fra Hamborg, kan vi klare opgaven for dig.

Vi tilbyder både at pakke, pålæsse, aflæsse og udpakke dine ejendele, når du skal til Hamborg. Har du brug for et professionelt flyttefirma til at hjælpe dig med din flytning til Hamborg, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Flytte til München

Athene Flyttefirma kan hjælpe med at flytte til de fleste byer i Tyskland. Vi varetager gerne flytninger til Müchen, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Vi kan hjælpe dig med både at pakke og udpakke dine flyttekasser, mens vi også pålæsser og aflæsser dine ejendele. Har du brug for hjælp til at flytte til München, så står vi klar til at give dig et godt tilbud. Vi sørger for, at du kan flytte til München på en behagelig og let måde uden for meget stress eller mange bekymringer. Vi pakker og transporterer dine ejendele sikkert og trygt fra a-b.

Flytning til Tyskland

Når du står overfor en flytning til Tyskland, er det vores vigtigste job, at sørge for, at dine ting kommer godt frem. Vores yderst kyndige flyttefolk møder dig altid med et stort smil og gåpåmod, når du booker os til at hjælpe med din flytning til Tyskland.

Vi møder op på din bopæl med et smil og afhenter dine ejendele, hvorefter vi kører dem ud til vores depot. Her bliver det opbevares i trygge rammer, indtil det skal afsted sydpå. Når vi krydser den tyske grænse, stiller vi lige så op ved dit nye hjem og læsser af.

Med Athene Flyttefirma bliver din flytning til Tyskland let som en leg. Med et hav af glade kunder bag os, garanterer vi, at vi tager os af dit gods, som var det vores eget. Vores flyttefolk er nøje udvalgt til at kunne bære den store opgave det er, at rykke fra et land til et andet uden forsinkelser eller tab af genstande.

Book os

Hvis du ønsker hjælp til flytning til/fra udlandet, må du meget gerne booke i god tid, da datoerne hurtigt sælges, grundet vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Vi modtager betaling kontant, via mobilepay eller ved bankoverførsel. Betaling sker umiddelbart efter opgavens afslutning, som er når alt er båret på plads efter din anvisning.

Få et tilbud

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse