Bornholm

+45 27 58 02 27

Flytning til/fra Bornholm

Athene Flyttefirma har en fast afdeling på Bornholm. Vi læsser flyttebilen den ene dag og aflæsser dagen efter, med mindre andet er aftalt.

Både store og små flytteopgaver

Vi udfører både store og små flytteopgaver til og fra Bornholm hver uge. Vores flyttefirma har medarbejdere på øen og lager/kontor i Rønne, hvor vi tilbyder opmagasinering og hvorfra flyttekasser kan leveres med kort varsel.

De fleste større opgaver besigtiges inden tilbudsgivning, så vi sikrer at kunden på forhånd får den korrekte pris og vi sikrer os, at der stilles med optimalt mandskab.

Inden vi flytter

Pak venligst mest muligt i flyttekasser max ca. 25 kg. Møbler der kan adskilles bedes så vidt muligt være adskilt på forhånd. Garderobeskabe skal være adskilt inden læsning, ellers tager vi intet ansvar for skader på skabe, der flyttes samlet ej heller evt. følgeskader på interiør. Alt der flyttes er dækket af forsikringen.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

På basis af 130 bedømmelser

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

MB

Mogens Balle

2021-11-29

Perfekt flytning. Athene gjorde alt som aftalt og var meget præcise og omhyggelige. Vælg Athene !!

HA

Hanne

2021-08-02

Stor flytning fra UK til DK med Atheneflyt, og vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger. Mikkel, som stod for flytningen, var rolig, hjælpsom og yderst professionel.

MS

Martin Skydt

2021-03-24

Alt gik som aftalt. Nu har vi flyttet 3 adresser til én og erfaring med 3 forskellige flyttefirmaer og Athene var klart det mest professionelle af de tre. Så hvis du holder af dine ting, vil jeg klart anbefale Athene. De leverer bare varen!!

Skriv en anmeldelse
Clear
Cache