Bornholm

+45 50 4000 20

Flytning til/fra Bornholm

Athene Flyttefirma har en fast afdeling på Bornholm. Vi læsser flyttebilen den ene dag og aflæsser dagen efter, med mindre andet er aftalt.

Både store og små flytteopgaver

Står du og skal flytte til eller fra Bornholm? Hos Athene Flyttefirma udfører vi både store og små flytteopgaver til og fra Bornholm hver uge. Vores flyttefirma har medarbejdere på øen og lager/kontor i Rønne, hvor vi tilbyder opmagasinering af dine ejendele og møbler, hvis der er behov for dette. Dertil kan vi fra vores lager levere flyttekasser, som du kan leje, med kort varsel.

De fleste større opgaver besigtiges inden tilbudsgivning, så vi sikrer, at kunden på forhånd får den korrekte pris, og vi sikrer os, at der stilles med et optimalt mandskab. For os er det vigtigt, at du er tilfreds med flytningen. Vi arbejder altid hårdt for vores kunders tilfredshed, og vi ved at en flytning kræver gensidig tillid.

Inden vi flytter

Pak venligst mest muligt i flyttekasser max ca. 25 kg. Møbler der kan adskilles bedes så vidt muligt være adskilt på forhånd. Garderobeskabe skal være adskilt inden læsning, ellers tager vi intet ansvar for skader på skabe, der flyttes samlet – ej heller evt. følgeskader på interiør. Alt der flyttes er dækket af forsikringen. Har du brug for hjælp til nedpakning eller afmontering af møbler, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne, og vi har specialværktøj til at kunne skille de fleste møbler ad. Har du ligeledes brug for hjælp til udpakning og samling af møbler, kan vi selvfølgelig også klare dette.

Skal du bruge et erfarent flyttefirma til din flytning til/fra Bornholm, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi besvarer gerne din henvendelse og giver dig et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse