Bornholm

flyttefirma Bornholm

Flytning til/fra Bornholm

Athene Flyttefirma har en fast afdeling på Bornholm. Vi læsser flyttebilen den ene dag og aflæsser dagen efter, med mindre andet er aftalt.
Vi udfører både store og små flytteopgaver til og fra Bornholm hver uge. Vores flyttefirma har medarbejdere på øen og lager/kontor i Rønne, hvor vi tilbyder opmagasinering og hvorfra flyttekasser kan leveres med kort varsel. 

De fleste større opgaver besigtiges inden tilbudsgivning, så vi sikrer at kunden på forhånd får den korrekte pris og vi sikrer os, at der stilles med optimalt mandskab. 

Inden vi flytter

Pak venligst mest muligt i flyttekasser max ca. 25 kg.
 Møbler der kan adskilles bedes så vidt muligt være adskilt på forhånd.
 Garderobeskabe skal være adskilt inden læsning, ellers tager vi intet ansvar for skader på skabe, der flyttes samlet ej heller evt. følgeskader på interiør. Alt der flyttes er dækket af forsikringen.

Send os en besked

Læs vores kunders flotte anbefalinger

Der kom 4 mand til aftalt tid. Flytningen foregik fantastisk hurtigt og uden en eneste skade på møblerne. De var meget fleksible og imødekommende og vi kan varmt anbefale Athene Flyttefirma!
"Super service. Rigtig dygtige flyttefolk, kom til tiden, var alle 3 meget høflige, satte alt hvor vi gerne vil have det. Alt spillede fra tilbud af opgaven til alt var færdigt. Så vi kan kun anbefale Athene Flyttefirma. Godt arbejde!”
Dygtige og effektive flyttemænd, som klarede vores flytning på ingen tid til en meget fair pris. Jeg vil helt klart anbefale firmaet til andre.
Alt gik som aftalt, bilen kom til tiden 3 flinke gutter arbejdede konstant. De var ikke de billigste med de bedste og alle pengene værd. Så skulle jeg mod forventning flytte igen bliver det Atheneflyt igen KAN KUN ANBEFALES