Få et uforpligtende tilbud

Få et godt tilbud på din næste flytning med Athene Flyttefirma. Vi har i dag mere end 1.000 flytninger om året i ind- og udland. Athene flyttefirma er placeret i Rønne og Tølløse og har opvarmet lager og kontor på begge adresser. Læs mere om Athene Flyttefirma og vores services her.

Hent dit tilbud ved at udfylde vores formular nedenunder. 

flyttefirma tilbud
Valgte antal M2: 0
Antal flyttekasser: 0

Læs vores kunders flotte anbefalinger

Der kom 4 mand til aftalt tid. Flytningen foregik fantastisk hurtigt og uden en eneste skade på møblerne. De var meget fleksible og imødekommende og vi kan varmt anbefale Athene Flyttefirma!

"Super service. Rigtig dygtige flyttefolk, kom til tiden, var alle 3 meget høflige, satte alt hvor vi gerne vil have det. Alt spillede fra tilbud af opgaven til alt var færdigt. Så vi kan kun anbefale Athene Flyttefirma. Godt arbejde!”

Dygtige og effektive flyttemænd, som klarede vores flytning på ingen tid til en meget fair pris. Jeg vil helt klart anbefale firmaet til andre.
Alt gik som aftalt, bilen kom til tiden 3 flinke gutter arbejdede konstant. De var ikke de billigste med de bedste og alle pengene værd. Så skulle jeg mod forventning flytte igen bliver det Atheneflyt igen KAN KUN ANBEFALES