Flytninger

opbevaring af indbo

Skal du bruge et professionelt flyttefirma?

Athene Flyttefirma er et professionelt firma, der kan klare alle typer flytninger for private og erhverv i hele Danmark. 

Så hvis du skal have flyttet hele dit indbo og herunder eksempelvis et klaver, pengeskab eller lignende tunge løft, kan vi også klare dette. Bor du i lejlighed, eller har dit hus en smal trappe? Så har vi en flyttelift, så din flytning kan foregå let og problemfrit.

Hvis du skal have flyttet noget fra Danmark til udlandet eller omvendt, hjælper Athene Flyttefirma også med dette. Læs mere om flytninger til udlandet her   

Book os

Hvis du ønsker hjælp til flytning, må du meget gerne booke i god tid, da datoerne hurtigt sælges, grundet vores mange positive anmeldelser på Trustpilot. 

Derudover er vi, sagt i al beskedenhed, et af de få flyttefirmaer, der har vognmandstilladelse.
Vi modtager betaling kontant, via mobilepay eller ved bankoverførsel. Betaling sker umiddelbart efter opgavens afslutning, som er når alt er båret på plads efter din anvisning.

Vi har

Vores kerneværdier

Vores kærneværdier er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord; at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

flytninger til udlandet
Summary
Flytninger i Danmark og til/fra udlandet
Service Type
Flytninger i Danmark og til/fra udlandet
Provider Name
Athene Flyttefirma, Telephone No.27 58 02 27
Area
Danmark og Europa
Description
Athene Flyttefirma er beliggende på Sjælland og Bornholm, men tilbyder flytninger i store dele af Danmark til private og erhverv. Desuden flytter vi også til store dele af Europa, hvis du har behov for dette.