Flytninger

+45 27 58 02 27

Skal du bruge et professionelt flyttefirma?

Athene Flyttefirma er et professionelt firma, der kan klare alle typer flytninger for private og erhverv i hele Danmark.

 

Let og problemfrit

Så hvis du skal have flyttet hele dit indbo og herunder eksempelvis et klaver, pengeskab eller lignende tunge løft, kan vi også klare dette. Bor du i lejlighed, eller har dit hus en smal trappe? Så har vi en flyttelift, så din flytning kan foregå let og problemfrit.

Hvis du skal have flyttet noget fra Danmark til udlandet eller omvendt, hjælper Athene Flyttefirma også med dette. Læs mere om flytninger til udlandet her.

Book os

Hvis du ønsker hjælp til flytning, må du meget gerne booke i god tid, da datoerne hurtigt sælges, grundet vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Derudover er vi, sagt i al beskedenhed, et af de få flyttefirmaer, der har vognmandstilladelse.

Vi modtager betaling kontant, via mobilepay eller ved bankoverførsel. Betaling sker umiddelbart efter opgavens afslutning, som er når alt er båret på plads efter din anvisning.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

På basis af 130 bedømmelser

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

MB

Mogens Balle

2021-11-29

Perfekt flytning. Athene gjorde alt som aftalt og var meget præcise og omhyggelige. Vælg Athene !!

HA

Hanne

2021-08-02

Stor flytning fra UK til DK med Atheneflyt, og vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger. Mikkel, som stod for flytningen, var rolig, hjælpsom og yderst professionel.

MS

Martin Skydt

2021-03-24

Alt gik som aftalt. Nu har vi flyttet 3 adresser til én og erfaring med 3 forskellige flyttefirmaer og Athene var klart det mest professionelle af de tre. Så hvis du holder af dine ting, vil jeg klart anbefale Athene. De leverer bare varen!!

Skriv en anmeldelse
Clear
Cache