Flytning til Frankrig

+45 50 4000 20

Skal du flytte til eller fra Frankrig?

Vi udfører ca. 20 flytninger i Europa om måneden, hvor Frankrig er en af byerne vi ofte flytter til/fra for vores kunder. Vi modtager løbende mange henvendelser også ang. mindre opgaver og samler sammen til en tur hver måned. Derfor skal du også være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få flyttet enkelte møbler eksempelvis.

Flytte til Frankrig

Skal du flytte til Frankrig? Har du trukket teltpælene op for at rykke sydpå? I så fald kan vi hos Athene Flyttefirma hjælpe dig med at flytte til Frankrig.

Vores fantastiske og effektive flyttefolk tager hånd om dine ejendele, når du skal flytte til Frankrig. Vi garanterer, at alt det du ejer kommer helskindet frem til de solrige himmelstrøg, når du skal flytte til Frankrig. Vi udfører cirka tyve flytninger i hele Europa, og Frankrig er et af de lande, vi flytter mest til og fra for vores kunder.

Vi organiserer alle henvendelser, der drejer sig om at flytte til Frankrig og planlægger en enkelt flyttedag hver måned. På den måde kan vi effektivisere og samtidig passe på miljøet. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du skal flytte til Frankrig, så vi sammen kan planlægge, og vi kan udvikle et tilbud.

Lad os hos Athene Flyttefirma hjælpe dig med at flytte til Frankrig i god ro og orden. Hvad end dit udgangspunkt for at rykke til udlandet er arbejde, kærlighed eller noget helt tredje, er det vigtigt at dine ting kommer i samme stand, som da du forlod dem. Derfor er det også vigtigt at vælge et flyttefirma med styr på sagerne – det har vi hos Athene Flyttefirma.

Flytte til Paris

Hvis du står overfor at skulle flytte til Paris, så er du landet det helt rigtige sted. Det er vores fornemmeste opgave, at sørge for, at dine ting kommer godt frem til hjerternes by. Hos Athene Flyt står vores dygtige og arbejdsomme flyttefolk klar med et stort smil og gåpåmod, når du booker os til at hjælpe med at flytte til Paris.

Vi tropper op hjemme hos dig med kasser og vogn og afhenter dine ejendele, hvorefter vi kører dem ud til vores depot. Her bliver det opbevares i trygge omgivelser, indtil det skal afsted sydpå. Når vi rammer Paris’ smukke gader, stiller vi lige så op ved dit nye hjem og læsser af.

Med Athene Flyttefirma bliver din flytning til Paris let som en leg. Med et hav af glade kunder bag os, kan vi garantere, at vi tager os af dit gods. Vi behandler dine ejendele som var de vores egne. Vores flyttefolk er nøje udvalgt til at kunne bære den store opgave det er, at rykke fra et land til et andet uden forsinkelser eller tab af genstande.

Book os

Hvis du ønsker hjælp til flytning til/fra udlandet, må du meget gerne booke i god tid, da datoerne hurtigt sælges, grundet vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Vi modtager betaling kontant, via mobilepay eller ved bankoverførsel. Betaling sker umiddelbart efter opgavens afslutning, som er når alt er båret på plads efter din anvisning.

Få et tilbud

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse