Om os - Athene Flyttefirma

flytninger til udlandet

Athene Flyttefirma flytter overalt i Danmark og det meste af Europa

Vores flyttemænd har i dag mere end 1.000 flytninger om året i ind- og udland. Athene Flyttefirma er hjemmehørende i Rønne og Tølløse og har opvarmet lager og kontor på begge adresser.

Vi flytter mellem landsdelene og er i Jylland og på Fyn ca. 1-2 gange om ugen. Derudover udfører vi årligt ca. 20 flytninger over det meste af Europa. Vi flytter til/fra Bornholm mindst én gang om ugen. Ligeledes er vores flyttebiler i Stockholm, Berlin, München og Schweiz ca. 2 gange om måneden.

Derudover flytter vi til steder som England, Holland, Belgium, Frankrig og Monaco. Vi påtager os også gerne oversøiske forsendelser med container. Kontakt os gerne, hvis du ønsker en flytning inden for Europa, så finder vi en løsning.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord; at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vort mål

“din flytning skal blive en positiv oplevelse”

Vores flyttefirma tilbyder emballering

Konceptet er, modsat andre flyttefirmaer, at vi indpakker møbler med tæpper og strækfilm i hjemmet, inden vi flytter dem og først pakker møbler ud, når de står, hvor de skal i det nye hjem. Hvor andre flyttefirmaer normalt bærer møbler uemballeret ud på flyttebilen og først derefter lægger tæpper på. Flyttemændene har altid rigeligt med tæpper og anden emballage samt ekstra flyttekasser med i bilen. Vi har selv udviklet vort emballeringskoncept, som mange kunder føler sig trygge ved. Som flyttefirma lægger vi generelt stor vægt på, at vores kunder skal føle sig trygge gennem hele flytteprocessen. Vi er bevidste om, at en flytteaftale er en tillidssag. Alle vores medarbejdere taler dansk.

flyttefirma Bornholm

Læs vores kunders flotte anbefalinger om vores flyttefirma

Der kom 4 mand til aftalt tid. Flytningen foregik fantastisk hurtigt og uden en eneste skade på møblerne. De var meget fleksible og imødekommende og vi kan varmt anbefale Athene Flyttefirma!
"Super service. Rigtig dygtige flyttefolk, kom til tiden, var alle 3 meget høflige, satte alt hvor vi gerne vil have det. Alt spillede fra tilbud af opgaven til alt var færdigt. Så vi kan kun anbefale Athene Flyttefirma. Godt arbejde!”
Dygtige og effektive flyttemænd, som klarede vores flytning på ingen tid til en meget fair pris. Jeg vil helt klart anbefale firmaet til andre.
Alt gik som aftalt, bilen kom til tiden 3 flinke gutter arbejdede konstant. De var ikke de billigste med de bedste og alle pengene værd. Så skulle jeg mod forventning flytte igen bliver det Atheneflyt igen KAN KUN ANBEFALES