Om os – Athene Flyttefirma

+45 50 4000 20

Athene Flyttefirma flytter overalt i Danmark og det meste af Europa

Vores flyttemænd har i dag mere end 1.000 flytninger om året i ind- og udland. Athene Flyttefirma er hjemmehørende i Rønne og Tølløse og har opvarmet lager og kontor på begge adresser. Vi flytter mellem landsdelene og er i Jylland og på Fyn ca. 1-2 gange om ugen. Derudover udfører vi årligt ca. 20 flytninger over det meste af Europa.

ca. 20 flytninger årligt over det meste af Europa

Vi flytter til/fra Bornholm mindst én gang om ugen. Ligeledes er vores flyttebiler i Stockholm, Berlin, München og Schweiz ca. 2 gange om måneden. Derudover flytter vi til steder som England, Holland, Belgium, Frankrig og Monaco. Vi påtager os også gerne oversøiske forsendelser med container. Kontakt os gerne, hvis du ønsker en flytning inden for Europa, så finder vi en løsning.

 

Vores flyttefirma tilbyder emballering

Konceptet er, modsat andre flyttefirmaer, at vi indpakker møbler med tæpper og strækfilm i hjemmet, inden vi flytter dem og først pakker møbler ud, når de står, hvor de skal i det nye hjem. Hvor andre flyttefirmaer normalt bærer møbler uemballeret ud på flyttebilen og først derefter lægger tæpper på. Flyttemændene har altid rigeligt med tæpper og anden emballage samt ekstra flyttekasser med i bilen.

Vores mål er at din flytning skal blive en positiv oplevelse

Vores kunder skal føle sig trygge gennem hele processen

Vi har selv udviklet vort emballeringskoncept, som mange kunder føler sig trygge ved. Som flyttefirma lægger vi generelt stor vægt på, at vores kunder skal føle sig trygge gennem hele flytteprocessen. Vi er bevidste om, at en flytteaftale er en tillidssag. Alle vores medarbejdere taler dansk.

 

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse