Privat- og firmaflytninger

+45 50 4000 20

Privatflytninger

Athene Flyttefirma udfører både store og mindre flytteopgaver, men vores kompetencer er rettet mod primært større flytteopgaver af boliger på ca. 90 m2 og opefter, hvilket vores vognpark og personale er gearet efter.

8 flyttebiler

Vi har en moderne vognpark bestående af 8 flyttebiler fra 10-110 m3 samt 2 lukkede trailere på 15-27 m3; så vi samlet kan løse enhver opgave.

Som flyttefirma satser vi på kvalitet og service, så vores kunder til enhver tid er tilfredse med vores arbejde. Vi går ikke fra en opgave før kunden er tilfreds. Vi er klar over, at en flytteaftale er en tillidssag, som vi vil gøre alt for at leve op til. For os er det vigtigt, at du får en flytning, hvor du føler dig tryg.

Firmaflytninger

Vi udfører mange firmaflytninger for både mindre og store kontorer og virksomheder.

Inden tilbudsgivning besigtiger en af vores konsulenter opgaven, så vi sikrer at alle kundens ønsker og behov bliver opfyldt, samt at vi stiller med korrekt antal biler og mandskab. Vi sørger også for at sætte et mandskab op, som har præcis de kompetencer, det kræver at varetage din flytning. Vi sørger ligeledes altid for at opgaven ledes af en erfaren medarbejder, der har overblikket, så intet bliver glemt eller overset.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse