Privat- og firmaflytninger

Athene Flyttefirma ser gerne på opgaver i forbindelse med privat- og firmaflytninger gratis og uforpligtende inden, at vi giver et tilbud.

Privatflytninger

Athene Flyttefirma udfører både store og mindre flytteopgaver, men vores kompetencer er rettet mod primært større flytteopgaver af boliger på ca. 90 m2 og opefter, hvilket vores vognpark og personale er gearet efter.
Vi har en moderne vognpark bestående af 8 flyttebiler fra 10-110 m3 samt 2 lukkede trailere på 15-27 m3; så vi samlet kan løse enhver opgave.

Som flyttefirma satser vi på kvalitet og service, så vores kunder til enhver tid er tilfredse med vores arbejde. Vi går ikke fra en opgave før kunden er tilfreds. Vi er klar over, at en flytteaftale er en tillidssag, som vi vil gøre alt for at leve op til.

firmaflytninger nedpakning

Firmaflytninger

Vi udfører mange firmaflytninger for både mindre og store kontorer og virksomheder.
Inden tilbudsgivning besigtiger en af vores konsulenter opgaven, så vi sikrer at alle kundens ønsker og behov bliver opfyldt samt at vi stiller med korrekt antal biler og mandskab. Opgaven ledes af en erfaren medarbejder, der har overblikket.

firmaflytning

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Dygtige og effektive flyttemænd, som klarede vores flytning på ingen tid til en meget fair pris. Jeg vil helt klart anbefale firmaet til andre.
Alt gik som aftalt, bilen kom til tiden 3 flinke gutter arbejdede konstant. De var ikke de billigste med de bedste og alle pengene værd. Så skulle jeg mod forventning flytte igen bliver det Atheneflyt igen KAN KUN ANBEFALES
0
Flytninger til/fra Bornholm hver måned
0
Flytninger til/fra Jylland og Fyn hver måned​
0
Flytninger i Europa hver måned

Send os en besked ang. privat- og firmaflytninger