Schweiz

+45 50 4000 20

Skal du flytte til eller fra Schweiz?

Vi udfører ca. 20 flytninger i Europa om måneden, hvor Schweiz er en af byerne vi ofte flytter til/fra for vores kunder. Vi modtager løbende mange henvendelser også ang. mindre opgaver og samler sammen til en tur hver måned. Derfor skal du også være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få flyttet enkelte møbler eksempelvis.

Flytte til Schweiz

Står du overfor en flytning til Schweiz? Skal du slå dig ned ved de schweiziske alper? Så kan du få hjælp af Athene Flyttefirma. Vi er eksperter i udlandsflytninger, og vi kan både nedpakke, transportere og udpakke dine ejendele, så de kommer frem i sikkerhed.

Vi er jævnligt i Schweiz, og vi sørger for at planlægge vores ture, så vi undgår at køre med tomme flyttebiler. Det er nemlig bedre for miljøet.

Vores professionelle tilgang til en flytteopgave, er det, der gør os til et flyttefirma, du kan stole på. Vi er både effektive og professionelle, når vi skal hjælpe med en flytning. Vi hjælper dig, så du kan få et bedre overblik over din flytteproces, så du kan flytte til Schweiz ubesværet. Har du brug for vejledning til, hvad du skal være særlig opmærksom på, er du velkommen til at henvende dig.

Flytte til Bern

Når du skal flytte til Schweiz, står vi klar til at hjælpe dig gennem hele flytteprocessen, så den forløber så let som muligt. Der er mange ting at holde styr på, når man skal flytte til udlandet. Derfor er det vigtigt for os at hjælpe dig med, at have en overskuelig flytning til Schweiz.

Vi hjælper jævnligt med at flytte til Schweiz og især Bern og Genève. Så har du brug for et kompetent flyttefirma til at hjælpe dig med at flytte til udlandet, er vi det rette valg.

Med Athene Flyttefirma kommer du let Schweiz. Vi håndterer dine ejendele sikkert og trygt. Vi udvælger nøje vores flyttefolk, så vi har det bedste mandskab til at varetage opgaven. Så har du brug for hjælp til at flytte til Bern, Genéve eller Basel, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig dig gerne et tilbud, og vi planlægger turen, så den kan foregå uden for mange forsinkelser.

Book os

Hvis du ønsker hjælp til flytning til/fra udlandet, må du meget gerne booke i god tid, da datoerne hurtigt sælges, grundet vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Vi modtager betaling kontant, via mobilepay eller ved bankoverførsel. Betaling sker umiddelbart efter opgavens afslutning, som er når alt er båret på plads efter din anvisning.

Få et tilbud

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse