Spanien

+45 50 4000 20

Skal du flytte til eller fra Spanien?

Vi udfører ca. 20 flytninger i Europa om måneden, hvor Spanien er en af byerne vi ofte flytter til/fra for vores kunder. Vi modtager løbende mange henvendelser også ang. mindre opgaver og samler sammen til en tur hver måned. Derfor skal du også være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få flyttet enkelte møbler eksempelvis.

Flytte til Barcelona

Hos Athene Flyttefirma er vi jævnligt i Barcelona med vores flyttebiler. Så hvis du har brug for et flyttefirma til at hjælpe dig med at flytte til Barcelona, er du velkommen til at kontakte os. Vores flyttemænd står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få en behagelig og let flytning til Barcelona. Vi sørger for at pakke og transportere dine møbler og værdier sikkert og trygt.

Vores flyttemænd er nøje udvalgte, og de er eksperter i udlandsflytninger. Vi tilbyder derfor flyttehjælp til, når du skal flytte til Barcelona eller til mange andre storbyer i Europa. Vi garanterer, at dine ejendele kommer sikkert frem uden skrammer. Vi håndterer nemlig dine genstande, som var det vores egne.

Athene Flyttefirma er dit professionelle flyttefirma, og vi hjælper dig gerne med en flytning til Spanien. Vores flyttemænd har kompetencerne i orden, og for os er det vigtigt, at du har tillid til, at vi kan varetage opgaven for dig.

Flytning til Spanien

Har du købt feriebolig eller fast bolig i Barcelona, kan vi hjælpe dig med at flytte til Spanien. Vi er jævnligt i Spanien med vores flyttebiler, så vi kan varetage opgaven uanset, om du skal flytte til eller fra Spanien.

Skal du flytte til Barcelona, kan vi hjælpe dig med at pakke, pålæsse, transportere, aflæsse og udpakke dine flyttekasser. Vi sørger for at pakke dine genstande sikkert, så de ikke tager skade undervejs. For os er det vigtigt, at du får en god flyttedag, og at din flytteproces foregår så let og overskueligt som muligt.

Skal du have hjælp til at pakke flyttekasserne, så du kan starte et nyt kapitel i Barcelona, så kontakt Athene Flyttefirma. Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få et prisestimat, du kan budgettere ud fra.

Kontakt os tidligt i din flytteproces, så vi kan hjælpe dig med at planlægge en så nem og behagelig flytning til dig som muligt. Med god planlægning kan vi undgå at støde ind i for mange pludselige overraskelser og forsinkelser.

Book os

Hvis du ønsker hjælp til flytning til/fra udlandet, må du meget gerne booke i god tid, da datoerne hurtigt sælges, grundet vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Vi modtager betaling kontant, via mobilepay eller ved bankoverførsel. Betaling sker umiddelbart efter opgavens afslutning, som er når alt er båret på plads efter din anvisning.

Få et tilbud

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse