Sverige og Stockholm

+45 50 4000 20

Skal du flytte til eller fra Sverige?

Vi udfører ca. 20 flytninger i Europa om måneden, hvor Stockholm er en af byerne vi ofte flytter til/fra for vores kunder. Vi modtager løbende mange henvendelser også ang. mindre opgaver og samler sammen til en tur hver måned. Derfor skal du også være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få flyttet enkelte møbler eksempelvis.

Flytning til Stockholm

Står du overfor en flytning til Stockholm? Har du fået nyt job i den svenske hovedstad? I så fald er Athene Flyttefirma dit bedste bud på en flyttemand til jobbet.

Vores dygtige flyttefolk tager hånd om dine vare, når de skal krydse sundet. Vi garanterer, at alle dine ejendele kommer sikkert frem, når du står overfor flytning til Stockholm. Vi udfører cirka tyve flytninger i hele Europa, og Stockholm er en af de byer, vi flytter mest til og fra for vores kunder.

Vi organiserer alle henvendelser om flytning til Stockholm og planlægger en enkelt flyttedag hver måned. På den måde kan vi effektivisere og samtidig passe på miljøet. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os vedrørende din flytning til Stockholm, så vi sammen kan planlægge.

Vores vigtigste opgave er at sikre, at dine ejendele kommer sikkert frem, så du kan tage hul på din nye tilværelse i Stockholm uden bekymringer. Kontakt Athene Flyttefirma, når du står overfor en flytning til Stockholm og få et godt tilbud.

Flytning til Sverige

Når du står overfor en flytning til Sverige, er det vores fornemmeste opgave, at sørge for, at dine ting kommer godt frem. Vores dygtige og nøjsomme flyttefolk møder dig altid med et smil og gåpåmod, når du booker os til at hjælpe med din flytning til Sverige.

Vi møder op på din bopæl med et smil og afhenter dine ejendele, hvorefter vi kører dem ud til vores depot. Her bliver det opbevares i trygge rammer, indtil det skal afsted nordpå. Når vi rammer den svenske kyst, stiller vi lige så op ved dit nye hjem og læsser af.

Med Athene Flyttefirma bliver din flytning til Sverige let som en leg. Med et hav af glade kunder bag os, kan vi garantere, at vi tager os af dit gods, som var det vores eget. Vores flyttefolk er nøje udvalgt til at kunne bære den store opgave det er, at rykke fra et land til et andet uden forsinkelser eller tab af genstande.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning til Sverige.

Book os

Hvis du ønsker hjælp til flytning til/fra udlandet, må du meget gerne booke i god tid, da datoerne hurtigt sælges, grundet vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Vi modtager betaling kontant, via mobilepay eller ved bankoverførsel. Betaling sker umiddelbart efter opgavens afslutning, som er når alt er båret på plads efter din anvisning.

Få et tilbud

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse