Flytning til England og London

+45 50 4000 20

Skal du flytte til eller fra England?

Vi udfører ca. 20 flytninger i Europa om måneden, hvor London er en af byerne vi ofte flytter til/fra for vores kunder. Vi modtager løbende mange henvendelser også ang. mindre opgaver og samler sammen til en tur hver måned. Derfor skal du også være velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få flyttet enkelte møbler eksempelvis.

Flytning til England

Står du overfor en flytning til England? Skal du krydse Nordsøen og slå dig ned i det britiske? Så er Athene Flyttefirma dit foretrukne flyttefirma. Vi specialiserer os i flytning til England og andre lande i Europa.

Vores professionelle og effektive flyttehold tager godt hånd om dine ejendele, når du står overfor en flytning til England. Vi garanterer, at alt det du ejer kommer helskindet frem, når du står overfor en flytning til England. Vi udfører cirka tyve flytninger i hele Europa, og England er et af de lande, vi flytter mest til og fra for vores kunder.

Vi organiserer alle henvendelser, der drejer sig om flytning til England og planlægger en enkelt flyttedag hver måned. På den måde kan vi effektivisere og samtidig passe på miljøet. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du planlægger din flytning til England, så vi sammen kan planlægge, og vi kan udvikle et tilbud.

Vi hos Athene Flyttefirma sørger for at din flytning til England foregår i god ro og orden. Hvad end dit udgangspunkt for at rykke til udlandet er arbejde, kærlighed eller noget helt tredje, er det vigtigt at dine ting kommer i samme stand, som da du forlod dem. Derfor er det også vigtigt at vælge et flyttefirma med styr på sagerne – det har vi hos Athene Flyttefirma.

Flytte til england

Flyt til London

Når du skal flytte til London, er det vores vigtigste job, at sørge for, at dine ting kommer godt frem. Vores yderst kyndige flyttefolk møder dig altid med et stort smil og gåpåmod, når du booker os til at hjælpe dig med at flytte til London.

Vi møder op på din bopæl med et smil og afhenter dine ejendele, hvorefter vi kører dem ud til vores depot. Her bliver det opbevares i trygge rammer, indtil det skal afsted vestpå. Når vi lander på britisk jord, stiller vi lige så op ved dit nye hjem og læsser af og bærer ind efter aftale.

Med Athene er det let som en leg at flytte til London. Med et hav af glade kunder bag os, garanterer vi, at vi tager os af dit gods, som var det vores eget. Vores flyttefolk er nøje udvalgt til at kunne bære den store opgave det er, at rykke fra et land til et andet uden forsinkelser eller tab af genstande.

Flytte til London

Flytning til London

Book os

Når du skal flytte til London eller en anden by i England, er det vores højeste prioritet at sikre, at dine ejendele ankommer sikkert. Når du booker os til din flytning, tager vores flyttekonsulent over, opmåler din dit indbo og sikre at hele processen er på plads og du kender prisen, en fast flyttedato bliver besluttet, så du kender forløbet fra A til Z.
Vi møder op hos dig med et smil, pakker og læsser dit indbo, så sender vi dem til vores lager. Her vil den blive opbevaret i sikre omgivelser, indtil den skal af sted mod vest.
Når vi lander på britisk jord, dit nye hjem, læsser vi af og flytter ind efter aftale.
Med Athene Flyttefirma er nemt at flytte til London.
Med masser af tilfredse kunder i ryggen lover vi at passe på din ejendom, som var den vores egen. Vores flyttemænd er nøje udvalgt til at kunne klare større opgaver med at flytte fra et land til et andet uden forsinkelse eller tab af genstande.
Få et tilbud

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse