Nedpakning

+45 50 4000 20

Nedpakning i flyttekasser

Vi tilbyder gerne hel eller delvis nedpakning i flyttekasser, samt evt. udpakning. Vi har mange flyttemænd, der har stor ekspertise med disse opgaver.

Erfarne flyttemænd

Har du brug for hjælp til nedpakning af dine ejendele i forbindelse med en flytning til udlandet? Vi står gerne for nedpakningen og evt. udpakningen. Vi arbejder hurtigt og effektivt, men behandler også dine ting skånsomt, så skader undgås. Du kan derfor roligt lade os stå for opgaven omkring nedpakning i flyttekasser.

Vores flyttemænd medbringer rigeligt med flyttekasser og emballagematerialer, herunder indpakningspapir, bobleplast, bølgepap og flyttetæpper. Vores kunders tilfredshed er vigtig for os, og vi arbejder hårdt for, at du føler dig tilfreds og tryg med nedpakningen og flytningen.

Prisen afhænger af opgavens omfang, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et konkurrencedygtigt tilbud.

Flyttekasser og emballagematerialer

Vi ønsker at gøre din flytning nem og ubesværet. Vi udlejer flyttekasser, og vi leverer dem efter aftale på vores ugentlige ture, hver onsdag. På den måde sparer du altså besværet ved selv at skulle købe og transportere flyttekasser hjem.

Vi anvender kun gode og slidstærke flyttekasser i kraftig 2-lags kvalitet i størrelsen 60x40x40 cm. Kasserne fyldes op til max ca. 25 kg. Fast pris på 800 kr. inkl. moms uanset antal antallet af flyttekasser. Dette gælder levering, leje og afhentning overalt på Sjælland og Bornholm. Prisen gælder ved levering ad én gang og afhentning ad én gang. Ved levering i resten af landet beregnes prisen individuelt. Kasserne afhentes sammenklappet, når de er tomme og meldt klar til afhentning. Flyttekasserne afhentes efter aftale. De kan også hentes på en tirsdag. Hvis kasserne ikke er i samme stand, som de blev leveret i beregnes 25 kr. inkl. moms pr. stk. Silkepapir koster 150 kr. pr. pakke (kun ved levering sammen med flyttekasser) Garderobekasser med bøjlestang udlejes uden beregning sammen med flyttekasser.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse