Nedpakning

+45 27 58 02 27

Nedpakning i flyttekasser

Vi tilbyder gerne hel eller delvis nedpakning i flyttekasser samt evt. udpakning. Vi er meget erfarne i denne type opgaver.

Erfarne flyttemænd

Vi tilbyder gerne hel eller delvis nedpakning i flyttekasser samt evt. udpakning. Vi er meget erfarne i denne type opgaver.

Vores flyttemænd medbringer rigeligt med flyttekasser og emballagematerialer, herunder indpakningspapir, bobleplast og bølgepap samt flyttetæpper. Vi arbejder hurtigt og effektivt, men behandler også dine ting skånsomt, så skader undgås. Du kan derfor roligt lade os stå for opgaven omkring nedpakning i flyttekasser.

Prisen afhænger af opgavens omfang. Ring eller skriv gerne for et tilbud.

Flyttekasser og emballagematerialer

Vi ønsker at gøre din flytning nem og ubesværet. Vi udlejer flyttekasser, og leverer dem efter aftale på vores ugentlige ture, hver onsdag. På den måde sparer du altså besværet ved selv at skulle købe og transportere flyttekasser hjem.

Vi anvender kun gode og solide flyttekasser i kraftig 2-lags kvalitet i størrelsen 60x40x40 cm. Kasserne fyldes op til max ca. 25 kg. Fast pris på 800 kr. inkl. moms uanset antal antallet af flyttekasser. Dette gælder levering, leje og afhentning overalt på Sjælland og Bornholm. Prisen gælder ved levering ad én gang og afhentning ad én gang. Ved levering i resten af landet beregnes prisen individuelt. Kasserne afhentes sammenklappet, når de er tomme og meldt klar til afhentning. Flyttekasserne afhentes efter aftale, også på en tirsdag. Hvis kasserne ikke er i samme stand, som de blev leveret i beregnes 25 kr. inkl. moms pr. stk. Silkepapir koster 150 kr. pr. pakke (kun ved levering sammen med flyttekasser) Garderobekasser med bøjlestang udlejes uden beregning sammen med flyttekasser.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

På basis af 130 bedømmelser

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

MB

Mogens Balle

2021-11-29

Perfekt flytning. Athene gjorde alt som aftalt og var meget præcise og omhyggelige. Vælg Athene !!

HA

Hanne

2021-08-02

Stor flytning fra UK til DK med Atheneflyt, og vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger. Mikkel, som stod for flytningen, var rolig, hjælpsom og yderst professionel.

MS

Martin Skydt

2021-03-24

Alt gik som aftalt. Nu har vi flyttet 3 adresser til én og erfaring med 3 forskellige flyttefirmaer og Athene var klart det mest professionelle af de tre. Så hvis du holder af dine ting, vil jeg klart anbefale Athene. De leverer bare varen!!

Skriv en anmeldelse
Clear
Cache