Opmagasinering

Opmagasinering af møbler

Mangler du et sted at opbevare dine møbler? Opmagasinering af møbler tilbydes i både korte og længere perioder på vores opvarmede møbellager. Prisen for lagerleje afhænger af den samlede mængde og opbevaringstid. Vi har lager i Rønne og Tølløse. Ring eller skriv gerne for at høre nærmere.

Opmagasinering hos flyttefirma

Vores kerneværdier

Vores kerneværdier er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord; at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder.

Der kom 4 mand til aftalt tid. Flytningen foregik fantastisk hurtigt og uden en eneste skade på møblerne. De var meget fleksible og imødekommende og vi kan varmt anbefale Athene Flyttefirma!
"Super service. Rigtig dygtige flyttefolk, kom til tiden, var alle 3 meget høflige, satte alt hvor vi gerne vil have det. Alt spillede fra tilbud af opgaven til alt var færdigt. Så vi kan kun anbefale Athene Flyttefirma. Godt arbejde!”
Dygtige og effektive flyttemænd, som klarede vores flytning på ingen tid til en meget fair pris. Jeg vil helt klart anbefale firmaet til andre.
Alt gik som aftalt, bilen kom til tiden 3 flinke gutter arbejdede konstant. De var ikke de billigste med de bedste og alle pengene værd. Så skulle jeg mod forventning flytte igen bliver det Atheneflyt igen KAN KUN ANBEFALES

Send os en besked