Opmagasinering

+45 50 4000 20

Opmagasinering i Tølløse & Rønne

Mangler du et sted at opbevare dine møbler? Vi tilbyder opmagasinering på vores møbellagre i enten Rønne eller Tølløse.

Opmagasinering af møbler

Hos Athene Flyttefirma tilbyder vi opmagasinering af møbler og flyttekasser, hvis du har behov for dette. Vi har mulighed for både at opbevare dine ejendele i kortere eller længere tid. Det hele afhænger af dine ønsker og behov.
Opmagasinering er en især en fordel, hvis du står og skal flytte til udlandet i en periode for at studere eller arbejde. På vores opvarmede møbellager, kan du opbevare de møbler, som du ikke kan tage med dig. Mange fremlejer også deres bolig i Danmark, mens de opholder sig i udlandet, og her kan det være rart med et møbellager til dine ejendele, så du ikke skal bekymrer dig om dem, mens du er væk. Vi passer godt på dine møbler. Vores møbellagre er opvarmede og aflåste, så dine ejendele ikke bliver beskadiget.

Vi tilbyder selvfølgelig at hente og levere dine møbler og genstande, når det skal fragtes til og fra møbellageret. Vi arbejder altid for, at din flytning kan foregå så let og overskuelig som muligt. For os er vores kunder tilfredshed meget vigtig, og vi arbejder hver dag hårdt for at indfri den.

Prisen for lagerleje afhænger af den samlede mængde og opbevaringstid, men vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.
Ønsker du opmagasinering af dine møbler, mens du er i udlandet, er du velkommen til ringe eller skrive til os. Vi besvarer gerne dine henvendelse, og har du brug gode råd og vejledning i forbindelse med din flytning, hjælper vi også gerne med dette. Vi ved, hvor uoverskueligt en udlandsflytning kan virke, og vi hjælper dig derfor gerne med at få et større overblik over flytteprocessen.

Vores kerneværdier

Kerneværdierne i Athene Flyttefirma er kvalitet, service, tillid og præcision. Med andre ord;
at leve op til det, du forventer af et professionelt flyttefirma.

Kvalitet

Service

Tillid

Præcision

Vi lever af vores anbefalinger fra kunder og 50 procent af
vores opgaver er på anbefaling fra tidligere kunder. Du kan læse vores anbefalinger fra vores kunder nedenfor.

Skriv en anmeldelse